Ο Οίκος Μας

Η εταιρία Arka Wedding είναι αποκλειστικός εκπρόσωπος για την Ελλάδα και Κύπρο, της γνωστής εταιρίας κατασκευής νυφικών υψηλής ποιότητας Morilee, η οποία εδρεύει στην Νέα Υόρκη και έχει αντιπροσώπους σε όλο τον Κόσμο.

Το ότι τα νυφικά της εταιρίας έρχονται κατ ευθείαν από την παραγωγή, στην κατανάλωση , χωρίς την ύπαρξη μεσαζόντων κάνει έτσι, ώστε οι τιμές των νυφικών με την αρίστη ποιότητα τους, να είναι συγχρόνως και πολύ καλές.

Ο οίκος MORILEE, οι σχεδιαστές VICTORIA JANE, RONALD JOYCE, VENI INFANTINO και MADELINE GARDNER, εκπροσωπούνται με αντιπροσωπευτικά τους σχέδια.

Τα υλικά που ξεχωρίζουν, είναι οι μουσελίνες, για τις πιο αέρινες εμφανίσεις, αλλά και οι δαντέλες, οι μεταξωτοί ταφτάδες κεντημένοι με κρύσταλλα για την πιο υπέροχη ημέρα της ζωής σας.

Επισκεφθείτε μας στο οίκο μας, για να δείτε από κοντά τις ευφάνταστες δημιουργίες των οίκων, που θα σας γοητεύσουν.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις τάσεις που προτείνουμε και να σας βοηθήσουμε με το έμπειρο προσωπικό μας, να δοκιμάσετε και να διαλέξετε από ένα πλούσιο αριθμό από κολακευτικά σχέδια.

Περιηγηθείτε την ιστοσελίδα μας όπου θα δείτε την Collection μας καθώς και τις εξαιρετικά προσιτές τιμές των νυφικών μας.